Turbó felújítás? Íme 4 dolog, amit mindenképpen tudni érdemes róla!
top of page

Turbó felújítás? Íme 4 dolog, amit mindenképpen tudni érdemes róla!

A turbó aranyat ér egy kocsiban, egészen addig, amíg meg nem hibásodik. Éppen ezért fontos figyelmet fordítani rá, hiszen a turbó felújítás számos kellemetlenségtől megkímélhet. Nem mindegy azonban, hogy kire bízod ezt a feladatot és mire figyelsz oda vele kapcsolatban.


1. A turbó felújítás tapasztalt szakember feladata!

Időről időre esedékessé válik egy-egy turbó felújítás , ám ilyenkor több szempontból sem mindegy, hogy kire bízza az ember ezt a feladatot. Hiszen amellett, hogy nagyon lényeges a precizitás és a gyorsaság, a hatékonyság sem utolsó szempont. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is.


2. Ha nem nézeted meg néha a turbót, érhetnek meglepetések!

Ennek az alkatrésznek a rendszeres ellenőriztetése létfontosságú. Ugyanis egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd. Vagyis a turbó felújítás elengedhetetlen időközönként akkor is ha úgy tűnik, nincs vele semmi gond.


3. A turbó javítás szétszereléssel kezdődik

Ilyenkor minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


4. Adott esetben alkatrészre is szükség lehet

A turbó javítás olykor új alkatrészek beszerelésével is jár Cégünk valós raktárkészlettel rendelkezik a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban. A kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás, akkor most a legjobb helyen jársz. Így mindig biztos lehetsz abban, hogy ez az alkatrész nem hagy cserben a legváratlanabb pillanatban és felhőtlenül élvezheted annak előnyeit.


28 megtekintés
bottom of page