top of page

Turbó felújítás gyorsan és szakszerűen

Ma már számos autó tartozéka a turbó, amely egyszerű és hatékony módon növeli a kocsi teljesítményét. Azonban ennek az alkatrésznek a karbantartására nem csak abban az esetben van szükség, ha az meghibásodik. Bizonyos időközönként kifejezetten ajánlott a turbó felújítás, ugyanis ezzel számos kellemetlenség kerülhető el.


Turbó felújítás hatékonyan


Természetesen az, hogy kire bízzuk a turbó felújítás feladatát, egyáltalán nem mindegy. Ugyanis a hatékonyság és precizitás e téren egyaránt fontosak, amely csak modern berendezések és megfelelő szaktudás mellett kivitelezhető. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Emellett mivel minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is, ha éppen arra van szükség.


Nem érdemes elhanyagolni a turbó felújítást!


Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd. Innentől kezdve pedig egy idő után már turbó javítás az, amire szükség lesz a felújítás helyett. Vagyis érdemes időről időre sort keríteni egy ilyen jellegű ellenőrzésre és felújításra.


Díjmentes szétszerelés és állapotfelmérés


Fontos tudni, hogy nálunk a megszokott eljárás ilyenkor, hogy minden esetben szétszedjük az alkatrészt. Enélkül ugyanis képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget, eldöntheted, hogy szeretnéd-e ránk bízni a felvázolt munkát. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.Ha pont egy fontos alkatrész cseréjére van szükség


A fentiek mellett alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Mivel valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban, a kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, Emellett pedig abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás vagy esetleg turbó javítás, akkor most a legjobb helyen jársz. Mi minden téren igyekszünk a legjobbat nyújtani neked, hogy a hétköznapok során csak élvezni kelljen a ezeknek az autóknak minden előnyét.


51 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page