top of page

Turbó felújítás Győr városában

Amennyiben turbóval van felszerelve az autód, akkor nem kérdés, hogy időről időre szükség van annak ellenőrzésére. Ellenkező esetben érhetnek meglepetések a legváratlanabb pillanatokban egy meghibásodás képében. Vagyis ha amire szükséged van, az a turbó felújítás Győr környékén, akkor most a legjobb helyen jársz.


Mi az a turbó és miért fontos a rendszeres ellenőrzése?

Egy egy alkatrész, amely növeli a motor teljesítményét csupán azáltal, hogy plusz levegőt juttat a szerkezetbe. Bizonyos időközönként pedig esedékessé válik ennek felújítása, ám ilyenkor több szempontból sem mindegy, hogy kire bízza az ember ezt a feladatot. Hiszen amellett, hogy nagyon lényeges a precizitás és a gyorsaság, a hatékonyság sem utolsó szempont. Ugyanis egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd.


Turbó felújítás Győr környékén, de hol?

A precíz és megbízható turbó felújítás Győr környékén sem elérhetetlen szolgáltatás, sőt! Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is.


4. Szétszerelésre mindig szükség van

Ilyenkor minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


Turbó alkatrészek forgalmazása és felújítás egy helyen

A fentiek mellett a szolgáltatásink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható. Valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban. A kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Sőt, akkor sem hagyunk cserben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása. Ugyanis vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás Győr környékén vagy éppen szükség lenne egy megbízható forrásra, ahol a turbó alkatrészek forgalmazása is megoldott, akkor most a legjobb helyen jársz.

15 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page