top of page

Turbó felújítás Győr környékén? Megérkeztél!

Turbó felújításra egy idő után mindenkinek szüksége van, a kinek ilyen autója van. Nem mindegy, azonban, kire bízod ezt a feladatot és az sem, hogy honnan szerzed be a megfelelő alkatrészeket. A jó hír az, hogy ha amire szükséged van, az turbó felújítás Győr környékén, akkor most a legjobb helyen jársz.Turbó felújítás Győr környékén, a legkorszerűbb gépekkel


A turbó egy olyan alkatrész, amely nagy mértékben növeli a motor teljesítményét, így nem kérdés, ahogy akinek az autójában ilyen szerkezet van, annak nagyon hamar a szívéhez nő. Mivel időről időre eljön az ideje a felújításának, érdemes ehhez megbízható szakembert találni. Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd. A Turbó felújítás Győr vonzáskörzetében a műhelyünkben a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Nagyon lényeges tudni, hogy minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


Javítás és turbó alkatrészek forgalmazása egy helyen


A javítás és felújítás mellett a szolgáltatásink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható, vagyis bármire is van szükség az aktuális járműhöz, az nálunk van raktáron. Amennyiben viszont kevésbé gyakori járműtípus érkezik hozzánk, az ehhez tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül – jellemzően két vagy három nap alatt - be tudjuk szerezni.


Mi történik akkor, ha nem lehetséges a turbó javítása?


Abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, akkor sem kell kétségbe esni. A vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás Győr környékén vagy éppen szükség lenne egy megbízható forrásra, ahol a turbó alkatrészek forgalmazása is megoldott, akkor most a legjobb helyen jársz. Nálunk a megbízható szakemberek mellett ugyanis a szükséges alkatrészeket és kiegészítőket is megtalálod, amelynek köszönhetően gyorsan tudunk precíz munkát végezni.

17 megtekintés0 hozzászólás

Commenti


bottom of page