top of page

Turbó felújítás és a megfelelő alkatrészek egy helyen!

Egy alkatrész, amely növeli a motor teljesítményét csupán azáltal, hogy plusz levegőt juttat a szerkezetbe. Míg néhány évvel ezelőtt mindez különlegességnek számított, ma már rengeteg modellben alapfelszereltségnek tekinthető. Éppen ezért ha ilyen autód van, akkor nem mindegy, kire bízod a turbó felújítás feladatát és honnan szerzed be a megfelelő alkatrészeket.


Turbó felújítás a legkorszerűbb gépekkel


Időről időre esedékessé válik egy-egy turbó felújítás , ám ilyenkor több szempontból sem mindegy, hogy kire bízza az ember ezt a feladatot. Hiszen amellett, hogy nagyon lényeges a precizitás és a gyorsaság, a hatékonyság sem utolsó szempont. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is.


Miért fontos a turbó felújítás?


Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd.
Mi történik, ha meghibásodott a turbo?


Ilyenkor minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.Profilunk a turbó alkatrészek forgalmazása is


A fentiek mellett a szolgáltatásink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható. Valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban.A kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbo felújítás vagy éppen szükség lenne egy megbízható forrásra, ahol a turbo alkatrészek forgalmazása is megoldott, akkor most a legjobb helyen jársz. Mi minden téren igyekszünk a legjobbat nyújtani neked, hogy a hétköznapok során csak élvezni kelljen a turbós autód kényelmét.


22 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page