top of page

Turbó alkatrészek forgalmazása és javítása

Frissítve: 2022. febr. 23.

A turbó egy olyan plusz az autóban, amely nagy mértékben növeli a teljesítményét a járműnek ráadásul mindezt csupán azáltal, hogy plusz levegőt juttat a szerkezetbe. Fontos azonban, hogy ha szükség van rá, a javításhoz keress profi szakembereket. A legjobb, ha a profilba tartozik a turbó alkatrészek forgalmazása is, így az alkatrészek beszerzésével sem lesz probléma.


Turbó alkatrészek forgalmazása


Mivel a javítás mellett a szolgáltatásink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható, tulajdonképpen mindig minden kéznél van, amire szükség lehet. Hiszen valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban egyaránt. Amennyiben pedig kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőkről vagy annak alkatrészeiről van szó, azokat is rövid időn belül beszerezzük. Ezek két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni. Vagyis gyári új turbók, utángyártott új turbók, középrészek, geometriák, vákuumos, nyomásos vagy elektromos szabályzó szelepek, turbina házak, kompresszor házak és egyéb alkatrészek egyaránt megtalálhatók a kínálatban.


Fontos a turbófeltöltő azonosítás


A turbó alkatrészek forgalmazása szorosan kapcsolódik a turbófeltöltő azonosításhoz is, ugyanis minden turbófeltöltő egyedi azonosító táblával rendelkezik. Ennek ismerete pedig elengedhetetlenül fontos a pontos típus meghatározásához és az alkatrész rendeléshez. Amennyiben ez az adattábla hiányos vagy esetleg megsérült, a gépjármű adatai alapján kikereshető a szükséges információ.


Milyen összegben mozognak a turbó javítás árak?


A turbó javítás árak köre igen sokszínű, hiszen nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészekre van szükség a javításhoz, de számít az is, hogy mi okozza az alap problémát. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is. Természetesen a várható turbó javítás árakkal kapcsolatban minden esetben előzetesen tájékoztatjuk a jármű tulajdonosát.


Látható, hogy milyen sokféle előnyt jelent az, ha a javítás olyan helyen zajlik, ahol a cég profiljába tartozik a turbó alkatrészek forgalmazása is. Így a jármű gyorsan és hatékonyan szerelhető, ami a tulajdonos számára is nagy előny.64 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page