Turbó alkatrészek forgalmazása és javítás egy helyen!
top of page

Turbó alkatrészek forgalmazása és javítás egy helyen!

A turbó jelenléte egy olyan extrát ad a kocsihoz, amely nagy mértékben növeli a teljesítményét a járműnek ráadásul mindezt csupán azáltal, hogy plusz levegőt juttat a szerkezetbe. Fontos azonban, hogy ha szükség van rá, a javításhoz keress profi szakembereket. A legjobb, ha a profilba tartozik a turbó alkatrészek forgalmazása is, így az alkatrészek beszerzése miatt sem kell aggódnod.


A legjobb, ha a turbó alkatrészek forgalmazása elérhető a javítás helyszínén

Mivel a javítás mellett a szolgáltatásaink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható, tulajdonképpen mindig minden kéznél van, amire szükség lehet egy meghibásodás esetén, alapvetően nem kell várni egy-egy alkatrész beérkezése miatt. Hiszen valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban egyaránt. Amennyiben pedig kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőkről vagy annak alkatrészeiről van szó, azokat is rövid időn belül beszerezzük. Ezek két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak.


Az új turbó beszerzése sem probléma

Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni. Vagyis gyári új turbók, utángyártott új turbók, középrészek, geometriák, vákuumos, nyomásos vagy elektromos szabályzó szelepek, turbina házak, kompresszor házak és egyéb alkatrészek egyaránt megtalálhatók a kínálatban.


Turbó javítás szakemberek kezei között

Ha megvan a megfelelő alkatrész, sor kerülhet a javításra is, ehhez azonban mindenképpen megbízható szakembert érdemes választani. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometria letapadás" orvoslását is. Természetesen a várható turbó javítás részleteivel és áraival kapcsolatban minden esetben előzetesen tájékoztatjuk a jármű tulajdonosát.


7 megtekintés
bottom of page