Turbó alkatrészek forgalmazása és javítás egy helyen!
top of page

Turbó alkatrészek forgalmazása és javítás egy helyen!

Ha turbós autód van, akkor te tudod a legjobban, micsoda előnyökkel jár ennek az apró és egyszerű elvek alapján működő kis szerkezetnek a jelenléte a kocsiban. Éppen ezért nem mindegy, hogy hol és kivel javíttatod egy meghibásodás esetén. A legjobb, ha a turbó alkatrészek forgalmazása és maga a felújítás egy helyen zajlik. Hogy milyen előnyök származnak mindezekből? Megmutatjuk!


Turbó alkatrészek forgalmazása


A turbó alkatrészek javítása mellett a szolgáltatásink részét képezi a turbó alkatrészek forgalmazása is. Ez azért hatalmas előny, mert ennek köszönhetően tulajdonképpen mindig minden kéznél van, amire szükség lehet. Hiszen valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban egyaránt. Amennyiben pedig kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőkről vagy annak alkatrészeiről van szó, azokat is rövid időn belül beszerezzük. Ezek két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni. Vagyis gyári új turbók, utángyártott új turbók, középrészek, geometriák, vákuumos, nyomásos vagy elektromos szabályzó szelepek, turbina házak, kompresszor házak és egyéb alkatrészek egyaránt megtalálhatók a kínálatban.


Turbó javítás árak


Természetesen nem ritkán kérdeznek az autók tulajdonosai arról, miként alakulnak a turbó javítás árak. Azonban ezzel kapcsolatban csak abban az esetben tudunk pontos információt adni, ha látjuk, pontosan mi is a helyzet. Éppen ezért ilyenkor minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Nem véletlen, hogy a mi műhelyünkben maga a szétszerelés ingyenes. Et követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.

Vagyis az, hogy a turbó javítás árak milyen skálán mozognak, igen sokszínű. Hiszen nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészekre van szükség a javításhoz, de számít az is, hogy mi okozza az alap problémát. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül.


Látható, hogy milyen sokféle előnyt jelent az, ha a javítás olyan helyen zajlik, ahol a cég profiljába tartozik a turbó alkatrészek forgalmazása is. Így a jármű gyorsan és hatékonyan szerelhető, ami a tulajdonos számára is nagy előny. Ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a kapott alkatrész minőségi darab és sokáig nem okoz majd újra problémát egy ezzel kapcsolatos hiba.

14 megtekintés
bottom of page