top of page

Nem csak meghibásodás esetén fontos a turbó felújítás!

A turbó ma már rengeteg jármű esetén alaptartozék, így mindenképpen érdemes időről időre gondolni ennek az apró, de nagyon hasznos kiegészítőnek a karbantartására. Hiszen nem érdemes megvárni, míg elromlik, inkább nézess rá egy megfelelő szakemberrel bizonyos időközönként. Így egy-egy turbó felújítás után biztos lehetsz abban, hogy nem ér meglepetés és nem kell attól tartanod, hogy cserben hagy a kocsid.


A turbó felújítás fontos!

Az bizony nem kérdés, hogy a turbó felújítás beiktatása elengedhetetlen bizonyos időközönként, hiszen ez az alapja a hosszú élettartamnak és a megbízható működésnek egyaránt. Azonban egyáltalán nem mindegy, kire bízza a járművét az ember. Nagyon sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást, ám mérvadó az, hogy mennyi idő alatt és milyen precizitással végzik el a műveletet. Éppen ezért megbízható szakemberhez javasolt fordulni. Fontos továbbá, hogy minden hivatalos úton történjen és a felújításról, beállításokról minden esetben mérési jegyzőkönyv készüljön. Műhelyünkben a modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás Győr városában már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is.


Mi történhet egy elhanyagolt turbó mellett?

Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után. Egyrészt ugyanis egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig ezzel csökkenni kezd. Ez megtörténhet benzines és diesel üzemű kocsik esetében egyaránt. Nálunk a turbó felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindennek a pontos ára bizony nagyon sok mindentől függ, így az ezzel kapcsolatos költségek csak pontos hibafeltárást követően állapítható meg. Éppen ezért cégünk minden esetben az ingyenes szétszerelést követően ad árajánlatot.Mindenképpen szét kell szerelni az autót az árajánlathoz?

Igen, ez elengedhetetlen, hiszen ha valami miatt mégis meghibásodik a turbó, a szétszerelés nélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk a folyamat ezen része ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás, nem érdemes várni, minél előbb fel kell keresni egy megfelelő szakembert. Ugyanis megfelelő kezek között egyrészt nem kell aggódni a rejtett költségek vagy a váratlanul túl magas számla miatt, ráadásul minden hivatalos úton, a legnagyobb precizitás és hatékonyság mellett történik.


14 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page