top of page

Nem akadály a gyors és hatékony turbó felújítás Győr városában!

A gyorsaság ma már a mindennapi életünk része, hiszen ki ne szeretné, ha gyorsan menne az autója, minél előbb elérne egyik pontból a másikba vagy éppen minél előbb megszerelné valaki azt, ami elromlott? Nos, ha a gyorsaság érdekében az autódnak már része a turbó és szeretnéd azt időnként felújíttatni, akkor most a legjobb helyen jársz. Ha amire szükséged van, az turbó felújítás Győr városában, mi tudunk neked segíteni.


Miért fontos mindez?

Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd. Ez pedig egy idő után bizony akár a komplett alkatrész cseréjét is jelentheti.


Kihez forduljak, ha amire szükséged van, az turbó felújítás Győr városában?

Mindenképpen profi csapathoz érdemes fordulni egy ilyen esetben. Cégünk vállalja benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását, amelyhez műhelyünkben a legkorszerűbb gépek állnak rendelkezésre a gyári szintű javítási technológiának megfelelően. A több éves szakmai tapasztalatunknak hála nem akadály egy változó geometriás diesel üzemű és elektromos szabályzórendszerrel szerelt turbófeltöltő javítása sem. Amikor készen vagyunk a felújítással, az egyik legmodernebb próbapadon végezzük el a végső beállításokat. Ez a legtöbb esetben maximum két munkanapot vesz igénybe.Turbó alkatrészek forgalmazása

Mivel a javítás mellett a szolgáltatásink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható, tulajdonképpen mindig minden kéznél van, amire szükség lehet. Hiszen valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban egyaránt. Amennyiben pedig kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőkről vagy annak alkatrészeiről van szó, azokat is rövid időn belül beszerezzük. Ezek két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni. Vagyis gyári új turbók, utángyártott új turbók, középrészek, geometriák, vákuumos, nyomásos vagy elektromos szabályzó szelepek, turbina házak, kompresszor házak és egyéb alkatrészek egyaránt megtalálhatók a kínálatban. A turbó alkatrészek forgalmazása szorosan kapcsolódik a turbófeltöltő azonosításhoz is, ugyanis minden turbófeltöltő egyedi azonosító táblával rendelkezik. Ennek ismerete pedig elengedhetetlenül fontos a pontos típus meghatározásához és az alkatrész rendeléshez.


A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy milyen sokféle előnyt jelent az, ha a javítás olyan helyen zajlik, ahol a cég profiljába tartozik a turbó alkatrészek forgalmazása is. Így a jármű gyorsan és hatékonyan szerelhető, ami a tulajdonos számára is nagy előny.


12 megtekintés0 hozzászólás

コメント


bottom of page