Minőségi turbó alkatrészek forgalmazása, megbízható eladótól
top of page

Minőségi turbó alkatrészek forgalmazása, megbízható eladótól

A turbófeltöltő növeli a motor teljesítményét azzal, hogy plusz levegőt juttat a szerkezetbe. A motor ugyanis csak egy adott mennyiségű levegőt képes felszívni, ami lekorlátozza a hatásfokát, ha azonban plusz oxigént juttatunk a rendszerbe, kitolható a teljesítmény. Ha bármilyen probléma lép fel a működése közben, A Koller Turbó turbó alkatrészek forgalmazása lehetővé teszi a turbó javítás gyors és gördülékeny lehetőségét.




A turbó alkatrészek forgalmazása valódi hozzáértést igényel


A turbó egy olyan eszköz, amelyet belső égésű motorokhoz terveztek annak érdekében, hogy növeljék a motor teljesítményét és hatékonyságát. A turbó alkatrészek állapota meghatározó, fő funkciója a levegő tömörítése és nyomásának növelése, amelyet a motor égési kamrájába vezetnek be. Ennek eredményeként több üzemanyag ég el, ami nagyobb teljesítményt és gyorsabb gyorsulást eredményez.


A turbó alkalmazása jelentős előnyökkel jár a motor hatékonysága és teljesítménye szempontjából. Azonban a turbóegység rendszerint két fő részből áll: a turbófeltöltőből és a kipufogógázból származó vezérlő rendszerből. A turbófeltöltő kompresszorral és turbinával rendelkezik, amelyek tengelyen keresztül vannak összekapcsolva. Az égő gázok a motor kipufogórendszeréből áramlanak a turbóba, ahol a gázok energiája meghajtja a turbinát, amely a kompresszort hajtja meg. A kompresszor feladata a levegő tömörítése és a motorba való bevezetése. Cégünk fő profilja a turbó alkatrészek forgalmazása, így nagyban hozzájárulhatunk a turbó javítás gyors és gördülékeny folyamatához.



Turbó javítás esetén nem árt tisztában lennünk néhány fogalommal


A turbóegység alkatrészei közé tartozik a következők egy része:


Turbina: Ez az alkatrész a kipufogógázok energiáját használja fel a forgásra, amely a kompresszor hajtásához szükséges.


Kompresszor: Ez a rész felelős a levegő tömörítéséért és a motorba való bevezetéséért. Általában centrifugális vagy axiális kialakítással rendelkezik.


Tengely és csapágyak: Ezek az alkatrészek biztosítják a turbóegység belső részeinek megfelelő működését és stabilitását.


Intercooler: Ez egy hűtőegység, amely csökkenti a tömörített levegő hőmérsékletét, mielőtt az a motorba kerülne. Ez növeli a levegő sűrűségét és javítja a motor teljesítményét.


Szelepek és szabályozók: Ezek az alkatrészek segítik a turbó működésének szabályozását és a motor teljesítményének optimalizálását különböző körülmények között.


A turbóegység és alkatrészeinek kialakítása és működése összetett, és a motor teljesítményének jelentős javulását teszik lehetővé. Azonban fontos megfelelő karbantartást és figyelmet fordítani rájuk a hosszú élettartam és a megbízhatóság érdekében, ezzel elkerülhető az esetleges turbó javítás.


Turbó alkatrészek forgalmazása A Koller Turbónál:


  • Gyári új turbók

  • Utángyártott új turbók

  • Középrészek

  • Geometriák

  • Szabályzó szelepek (vákuumos, nyomásos, elektromos)

  • Turbina házak

  • Kompresszor házak

  • Egyéb alkatrészek


Turbó alkatrészek forgalmazása vagy az esetleges turbó javítás esetén fontos a feltöltő azonosítása. Minden turbófeltöltő egyedi azonosító táblával (adattáblával) rendelkezik.A pontos típus meghatározásához és az alkatrész rendeléshez elengedhetetlen ez az információ. Amennyiben ez az adattábla hiányos, nem elérhető, sérült stb a gépjármű adatai alapján kikereshető a szükséges információ.

2 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page