Gyors és megbízható turbó felújítás
top of page

Gyors és megbízható turbó felújítás

Amennyiben az autód motorjának teljesítménye jóval nagyobb hála egy apró kiegészítőnek, akkor bizony időről időre eljön a turbó felújítás ideje. Hidd el, tapasztalatból mondjuk, hogy nem érdemes megvárni, míg elromlik, inkább nézess rá egy megfelelő szakemberrel bizonyos időközönként. Így nem ér meglepetés és nem kell attól tartanod, hogy cserben hagy a turbó.


Nem mindegy, kire bízod a turbó felújítás feladatát


Az bizony nem kérdés, hogy a turbó felújítás elengedhetetlen, azonban egyáltalán nem mindegy, kire bízza a járművét az ember. Nagyon sokan hirdetnek ilyen szolgáltatást, ám mérvadó az, hogy mennyi idő alatt és milyen precizitással végzik el a műveletet. Éppen ezért megbízható szakemberhez javasolt fordulni.


Mindig kérj hivatalos jegyzőkönyvet!


Fontos, hogy minden hivatalos úton történjen és a felújításról, beállításokról minden esetben mérési jegyzőkönyv készüljön. Műhelyünkben a modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is.


Mi történhet egy elhanyagolt turbó mellett?


Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után. Egyrészt ugyanis egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig ezzel csökkenni kezd. Ez megtörténhet benzines és diesel üzemű kocsik esetében egyaránt. Nálunk a turbó felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint.


Mennyibe kerül mindez?


A pontos ár bizony nagyon sok mindentől függ, így az ezzel kapcsolatos költségek csak pontos hibafeltárást követően állapítható meg. Éppen ezért cégünk minden esetben az ingyenes szétszerelést követően ad árajánlatot.


Mindenképpen szét kell szerelni az autót az árajánlathoz?


Igen, ez elengedhetetlen, hiszen ha valami miatt mégis meghibásodik a turbó, a szétszerelés nélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk a folyamat ezen része ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás, nem érdemes várni, minél előbb fel kell keresni egy megfelelő szakembert. Ugyanis megfelelő kezek között egyrészt nem kell aggódni a rejtett költségek vagy a váratlanul túl magas számla miatt, ráadásul minden hivatalos úton, a legnagyobb precizitás és hatékonyság mellett történik. Az autó tulajdonosának így az egyetlen feladata, hogy élvezze a turbós autó kényelmét a mindennapok során.

15 megtekintés
bottom of page