top of page

Amit nem érdemes hosszú távon elhanyagolni: a turbó felújítás

Bár sokan magától értetődőnek veszik, hogy ez a kis alkatrész növeli a motor teljesítményét minden egyes út során, ám ennek ellenére fontos, hogy a turbó felújítás hosszú távon nem elhanyagolható. Ám ha ilyen autód van, akkor nem mindegy, kire bízod a turbó felújítás feladatát és honnan szerzed be a megfelelő alkatrészeket.


Miért fontos a turbó felújítás?


Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd. Ilyenkor minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Ez pedig nem ró a tulajdonosra semmilyen kötelezettséget. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


Turbó felújítás Győr szívében hatékonyan, korszerű gépek segítségével


Időről időre esedékessé válik egy-egy turbó felújítás, ám ilyenkor több szempontból sem mindegy, hogy kire bízza az ember ezt a feladatot. Hiszen amellett, hogy nagyon lényeges a precizitás és a gyorsaság, a hatékonyság sem utolsó szempont. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Mindezeken felül vállaljuk változó geometriás turbók esetében "geometira letapadás" orvoslását is. Így ha amire szükséged van az egy turbó felújítás Győr környékén, nálunk a helyed.


Ha alkatrészre van szükség a felújításhoz


Amennyiben a felújítás során kiderülne, hogy alkatrészekre is szükség van, érdemes e téren is körültekintőnek lenni. Ugyanis valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva kor és típusok terén egyaránt. A kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbo felújítás, akkor most a legjobb helyen jársz. Mi minden téren igyekszünk a legjobbat nyújtani neked, hogy a hétköznapok során csak élvezni kelljen a turbós autód kényelmét. Így soha nem kell amiatt aggódnod, hogy ez az alkatrész a legváratlanabb pillanatban hagy cserben. Ez pedig a nyugodt és biztonságos utazások egyik kulcsa.


15 megtekintés0 hozzászólás

Kommentit


bottom of page