Amit a turbó felújítás kapcsán tudni érdemes
top of page

Amit a turbó felújítás kapcsán tudni érdemes

A turbó alapjaiban egy csodálatos szerkezet, amely nagyon sokat tesz hozzá az adott járműhöz, valamint annak teljesítményéhez is. Működése egyszerű, ugyanakkor nagyon hatékony, így nem meglepő, hogy ma már nagyon sok kocsiban az alapfelszereltség részét képezi. Az azonban egyáltalán nem mindegy, kire bízod a turbó felújítás feladatát és honnan szerzed be a megfelelő alkatrészeket hozzá.


A turbó felújítás bizonyos időközönként elengedhetetlen


A helyzet az, hogy a turbóval nem csak akkor kell foglalkozni, ha esetleg meghibásodik vagy valami miatt nem működik megfelelően. Ugyanis bizonyos időközönként mindenképpen esedékessé válik a turbó felújítás is. Ilyenkor azonban egyáltalán nem mindegy, hogy kire bízza az ember ezt a feladatot, érdemes több szempontot is figyelembe venni ennek kapcsán. Hiszen nem kérdés, hogy precíz, hatékony és gyors munkát várunk el egy ilyen szakembertől, a legújabb technológia használata mellett. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül. A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van.


Minden esetben szét kell szerelni a kocsit


Bizony ezt nem lehet megúszni, hiszen ha csak külső szemmel nézegetnénk a kocsit, képtelenség lenne a javítás és a turbó felújítás kivitelezése egyaránt. Mindezekből kifolyólag a szétszerelés minden esetben ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a felújításra vagy a szerelésre. Ugyanis ilyenkor látjuk a pontos helyzetet. Ebből is látszik, hogy minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.



Alkatrészek és turbó felújítás Győr városában


Amellett, hogy cégünk által elérhető a turbó felújítás Győr környékén, szolgáltatásaink között az alkatrészek forgalmazása is megtalálható. Valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban. A kevésbé gyakori modellekhez tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak. Hangsúlyozandó továbbá, hogy abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás Győr városában, mi minden téren igyekszünk a legjobbat nyújtani neked. Ennek köszönhetően a hétköznapok során csak élvezni kelljen a turbós autód kényelmét és nem kell aggódnod annak működése miatt.



9 megtekintés
bottom of page