5 dolog, amit a turbó javítás világáról tudni érdemes
top of page

5 dolog, amit a turbó javítás világáról tudni érdemes

A turbó javítás kardinális kérdés az érintett járművek esetében, hiszen nem csupán a teljesítményt növeli nagy mértékben ez az alkatrész, de éppen annyi hibát is képes okozni, ha valaki elhanyagolja vagy esetleg meghibásodik. Éppen e tények miatt gyűjtöttük most össze a legfontosabb tudnivalókat a turbó javítás témakörében.

1. Olyan helyet keress, ahol a turbó javítás a legkorszerűbb gépekkel történik!


Megmásíthatatlan tény, hogy bizonyos időközönként bizony esedékessé válik a turbó javítás. Ám ilyen esetben érdemes a lehető legjobb szakembert felkeresni, hiszen nem csak a precizitás és a gyorsaság a szempont, de az sem mindegy, mennyire hatékony és tartós a munka amit elvégeznek. Nálunk a felújítás a Turboclinic áramlás mérő berendezéssel történik, amellyel vállaljuk benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint. Mindez a több éves szakmai tapasztalat mellett számunkra egyáltalán nem jelent kihívást. Ráadásul minden hivatalos úton történik, a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készül.


2. Megfelelő eljárás mellett két munkanapon belül is visszakaphatod a kocsidat


Egy modern géppark és egy ideális raktárkészlet mellett alapvetően nem tart hosszú ideig egy ilyen munka. Ritka eset az, amikor két munkanapnál tovább marad valaki autó nélkül egy turbó javítás miatt.


3. Ha elhanyagolod a turbó felújítását, később gondot okozhat


Egy elhanyagolt turbó később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd.


4. Nem hátrány, ha kéznél vannak a megfelelő alkatrészek is


A fentiek mellett a szolgáltatásink része a turbó alkatrészek eladása is, amit azt jelenti, hogy valós raktárkészlettel rendelkezünk a magyarországi gépjárműparkhoz igazodva korban és típusokban. A kevésbé gyakori járműtípusokhoz tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül beszerezzük, két vagy három munkanapon belül jellemzően már a helyszínen is vannak.


5. Milyen keretek között mozog a turbó felújítás ára?


Lehetetlen úgy megvizsgálni egy turbót, hogy ne szereljük hozzá szét az autót, épen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes. Ezt követően adunk csak pontos árajánlatot, amikor már látjuk a pontos helyzetet. Maga az ár pedig attól függ, hogy mit látunk a szétszerelést követően, hiszen egészen más árban mozog egy turbó felújítás ár, mint például a komplett alkatrész cseréje.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó javítás, akkor érdemes mielőbb a megfelelő szakemberhez fordulni. Így biztos lehetsz abban, hogy hosszan élvezheted az autód nyújtotta kényelmet a közeljövőben anélkül, hogy aggódnod kellene a turbó állapota miatt.


34 megtekintés
bottom of page