4 dolog, amiért aranyat ér a turbó felújítás Győr városában
top of page

4 dolog, amiért aranyat ér a turbó felújítás Győr városában

Ha olyan típusú autód van, amelynek a működését turbó könnyíti meg, akkor nem kérdés, hogy bizonyos időközönként szükséged lesz annak felújítására és ellenőrzésére. Egyáltalán nem mindegy azonban az, hogy pontosan kire is bízod ezt a feladatot. Hiszen a megfelelő szakértelem és az alkatrészek beszerzésének megbízható forrása egyaránt fontosak e téren. Vagyis ha amire szükséged van, az turbó felújítás Győr környékén, akkor most a legjobb helyen jársz.


1. Turbó felújítás Győr vonzáskörzetében a legkorszerűbb berendezések segítségével

Mivel a turbó önmagában egy olyan alkatrész, amely nagy mértékben növeli a motor teljesítményét, nem kérdés, hogy senki sem szeretné, ha meghibásodna. Éppen ezért mindenképpen fel kell újíttatni időről időre ezt a szerkezetet. Egy elhanyagolt turbó ugyanis később súlyos javítási költségeket vonhat maga után, hiszen egy bizonyos ponton túl a szóban forgó gépjármű vészüzemmódba kapcsol, a teljesítmény pedig csökkenni kezd. Mindenképpen szükség van egy olyan műhelyre, ahol elérhető a turbó felújítás Győr közelében. A legjobb, ha mindez Turboclinic áramlás mérő berendezés segítségével történik, amellyel vállalják benzines és diesel üzemű turbófeltöltők javítását a legkorszerűbb gépekkel a gyári szintű javítási technológia szerint.


2. Fontos a megfelelő szakmai tapasztalat

Nagyon fontos, hogy olyan szakembert válassz, ahol több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és ahol minden hivatalos úton történik. Lényeges ezen felül, hogy a beállításról minden esetben mérési jegyzőkönyv készüljön.


3. Gyors és hatékony munka

A modern gépparknak és a nagy raktárkészletnek köszönhetően a legtöbb turbó felújítás már két munkanapon belül kész van. Nagyon lényeges tudni, hogy minden esetben szükség van a szétszerelésre, enélkül képtelenség lenne megállapítani a hiba pontos okát. Éppen ezért nálunk maga a szétszerelés ingyenes, ezt követően adunk pontos árajánlatot a szerelésre, mikor már látjuk a pontos helyzetet. Minden turbó felújítás esetében célzottan, pontosan és költséghatékony módon igyekszünk a megrendelők igényeinek eleget tenni.


4. Javítás és turbó alkatrészek forgalmazása egy helyen

A javítás és felújítás mellett a szolgáltatásink között a turbó alkatrészek forgalmazása is megtalálható, vagyis bármire is van szükség az aktuális járműhöz, az nálunk van raktáron. Amennyiben viszont kevésbé gyakori járműtípus érkezik hozzánk, az ehhez tartozó turbófeltöltőket és alkatrészeiket rövid időn belül – jellemzően két vagy három nap alatt - be tudjuk szerezni. Abban az esetben, ha egy turbó visszafordíthatatlanul sérült és nem lehetséges a javítása, akkor sem kell kétségbe esni. A vevőinknek egyedi áras, gyári minőségű új turbó, illetve utángyártott új, prémium minőségű turbók beszerzésében is tudunk segíteni.


Vagyis ha egy autó kapcsán időszerűvé válik a turbó felújítás Győr környékén vagy éppen szükség lenne egy megbízható forrásra, ahol a turbó alkatrészek forgalmazása is megoldott, akkor most a legjobb helyen jársz.

74 megtekintés
bottom of page